Produkter

CND
Det absolut bedste neglesystem på markedet


Cnd er det førende mærke indenfor negleverdenen og derfor er det selvfølgelig også det der behandles med samt sælges hos Prangsgaard. Siden 1979 har CND udviklet banebrydende professionelle produkter der er velplejende og tilføjer skønhed til hænder og fødder.

Cnd’s vision er at stå skarpest med bedst holdbare produkter. Og det formår de også, at gøre hver gang.

Cnd vandt for alvor priser og succes da de i sin tid lancerede SHELLAC™ en professionel lak, der giver dig flotte og strålende negle helt uden mærker i over 14+ dage. Den skal hærde i uv eller led lys og fjernes igen nemt og hurtigt ved opløsning på 10 minutter.

Med CND oplever du med det samme de fantastiske produkters effekt på dine hænder, fødder og negle. Produkterne skaber rammerne om en perfekt professionel behandling og underbygges af hjemmepleje produkter som findes til alle der ønsker, at forkæle sig selv med lidt luksus samt kraftigt virkende produkter!

Hos Prangsgaard tilbydes der af behandlinger indenfor CND alt fra shellac, gele negle forlængelse eller forstærkning, naturlig fransk manicure, glimmer negle samt enkelte farver. Udvalget af farver er stort og med hensyn til design og valg er det kun fantasien der sætter grænser.

CND solar oil
CND neglebåndscreme
CND neglefil

Klinik prangsgaard

Åbningstider

  • Mandag 09:30 - 15:00
  • Tirsdag 09:30 - 15:00
  • Onsdag 09:30 - 15:00
  • Torsdag 15:00 - 19:00
  • Fredag 09:30 - 13:30
  • Lørdag & Søndag Lukket

Udvidet åbningstider efter aftale mellem kl. 07:30 - 20:00

Følg klinikken